Halo:
The master chief collection

Halo: The Master Chief Collection és una remasterització dels videojocs de trets en primera persona de la saga Halo per a la consola Xbox One, el qual va sortir a la venda a Estats Units l’11 de novembre de 2014 i a Europa el 14 de novembre de l’ mateix any. Es compon de Halo 1 Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 i Halo 4 amb les seves maneres multijugador complets amb contingut addicional. Però també en 2014 va ser afegit Halo 3 ODST com a compensació pels errors en el matchmaking que la col·lecció portava a l’inici. Tots els jocs van rebre millores gràfiques per al seu llançament, però a Halo 2 se li va assignar alta definició com en Halo: Combat Evolved Anniversary. El videojoc inclou accés a la sèrie en imatge real anomenada Halo: Nightfall, així com accés a la beta multijugador d’Halo 5: Guardians, que va estar disponible per temps limitat. El 12 de març de 2019 va ser anunciat per a PC i el 3 de desembre de el mateix any la col·lecció va ser llançada per a Windows 10 a la plataforma Steam. Inicialment incloïa només a Halo Reach, però els altres jocs sortirien a mesura que fossin anunciats. Actualment la col·lecció està completa en Windows 10 amb: Halo Reach, Halo Combat Evolved Anniversary, Halo 2 Anniversary Halo 3, Halo 3 ODST i Halo 4.

Forza Horizon 4

Forza Horizon 4 és un videojoc de carreres de món obert, jugable en línia, desenvolupat per Playground Games per a Xbox One i Windows 10.1 Va ser revelat a l’E3 2018 i el seu llançament es va produir el 2 d’octubre de 2018. Aquesta és la quarta entrega de la sèrie Forza Horizon i l’onzena en la saga Forza i està ambientat al Regne Unido.

 

El joc està dividit en 4 estacions, aquestes estacions canvien l’ambient al Regne Unit, també la climatologia, i la natura.

Gears of War 4

És el primer videojoc de la saga de què és propietari Microsoft i el primer per la seva consola de vuitena generació. El de 2015, en la conferència de l’E3, es va mostrar un «gameplay» del mateix sota el títol Gears 4, sent aquest un diminutiu ja que en la pàgina web oficial figurava com Gears of War 4.

 

És la seqüela de Gears of War 3, afegeix nous personatges, enemics, armament i mecàniques de joc.

Presentació de la XBOX ONE