Drive Club

Després de crear Motorstorm, Evolution Studios segueix en el món de les carreres i la velocitat de la mà de Sony amb la creació d’aquest simulador de conducció. Enfocat a la granota en línia, tot i que també amb una manera dedicat a la carrera individual, DriveClub és exclusiu per a PlayStation 4 i aprofita tot el potencial de la consola per desplegar un entorn gràfic de gran qualitat, tocat pels modelats perfectes dels cotxes. Jugabilitat i detalls es combinen per desplegar tota la velocitat dels bòlids més reconeguts de l’mercat.

God of War

God of War és la volta de Kratos als videojocs protagonista de la sèrie original. Aquest nou lliurament per PlayStation 4, si bé mantindrà diversos dels ingredients indivisibles de la seva jugabilitat, apostarà per un nou començament per al personatge i una ambientació nòrdica, oferint-nos una perspectiva més madura i realista de la mitologia de déus i monstres mil·lenaris habitual a la sèrie de títols. En God of War, Kratos serà un guerrer més adobat i passiu, ja que haurà d’exercir el paper de pare en un fred i hostil escenari, a què sembla haver-se retirat per oblidar el seu passat.

Spiderman

Spiderman per PS4 és un videojoc d’acció i aventures amb un estil jugable de món obert, que permet al jugador desplaçar-se d’un lloc a un altre amb total llibertat de moviments i que té per escenari on es desenvolupa la història, la ciutat de Nova York. El joc està desenvolupat per Imsomniac Games, creadors de jocs com Spyro, Ratchet & Clank o Sunset Overdrive, entre d’altres ia més està produït per Sony com a videojoc exclusiu de PlayStation 4.Presentació Ps4