CS:GO

La quarta versió de Counter-Strike arriba a PC 12 anys després que el joc original mantenint la fórmula que el va convertir en un fenomen, però també afegint nou contingut. Usa un nou motor gràfic que permet un salt visual, renovant mapes clàssics com de_dust, i afegeix nous mapes, faccions i maneres de joc, tornant a intentar enganxar milions de jugadors en partides per equips entre terroristes i forces de l’ordre.

Valorant

Valorant és un videojoc d’acció en primera persona, sent el joc més ambiciós de Riot Games des League of Legends. Es tracta d’un shooter tàctic que fusiona el millor de l’acció sense contemplacions de títols com CS: GO amb el component estratègic de Overwatch en partides de gran intensitat amb molt d’èmfasi en el competitiu. Amb personatges únics, que gaudeixen d’habilitats especials, cada usuari pot triar la seva forma de joc i com afrontar les seves pròpies partides.

WoW

World of Warcraft: Shadowlands és la nova expansió delpopular videojoc de rol multijugador massiu de Blizzard en PC. Es tracta d’un contingut molt arriscat, trencador a nivell jugable i de disseny segons l’empresa responsable, que ens traslladarà a les Terres Ombrívoles, un territori inexplorat i llunyà d’Azeroth que ens portarà a descobrir criatures, faccions i regnes allunyats de la vista de els mortals.

PC Gamer