Resident Evil Village «Escenes intenses i aterridores»

Un dels temes centrals de la saga Resident Evil és el terror o la por, res del que has vist fins ara és un indicador de que pots relaxar.  Quant al contingut hi ha moltes escenes intenses i aterridores en el joc, però s’ha optat per deixar-les perquè les experimenteu vosaltres mateixos. No obstant això, volen guardar sorpreses per al llançament, previst aquest mes de maig. Capcom va prometre aquest passat mes que Resident Evil Village serà «el millor survival horror fins a la data.

Need for Speed: Hot Pursuit

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered va recuperar un dels millors jocs de la saga en els últims anys i va dur el novembre passat aquest clàssic de Criterion Games a PS4, Xbox One, PC i Nintendo Switch. En el seu moment no hi havia millores específiques quan es jugava a les noves consoles, però Electronic Arts ha anunciat diverses novetats que arriben avui amb una actualització, entre elles la possibilitat d’aprofitar PS5 i Xbox Sèries X | S, a més de PS4 Pro i Xbox One X.

Sony permetrà l’ampliació de l’SSD intern de PS5 aquest estiu

Sony està preparant la possibilitat d’ampliar l’emmagatzematge intern de PlayStation 5, cosa que arribarà a l’estiu, segons informa Bloomberg. La consola inclou una unitat SSD de 825 GB però en la pràctica l’usuari disposa de 667 GB, un espai que pot resultar petit amb el creixent grandària dels jocs. L’opció per instal·lar altres suports arribarà amb una actualització de l’firmware que també desbloquejarà majors velocitats en la ventilació de la consola per assegurar que PS5 no s’escalfa. «La nova consola de Sony té una arquitectura personalitzada que accelera els temps de càrrega, però fa impossible connectar un disc dur extern, una manera habitual -en altres generacions- d’ampliar l’espai. Aquest disc -externo- només es pot fer servir per als jocs de PS4. Després de l’actualització, els jugadors només hauran de retirar una peça de plàstic i col·locar una nova unitat per eliminar la limitació actual «. Aquesta possibilitat es va poder veure durant l’especejament oficial de PS5.

Pokémon, Món Obert

A penes unes hores que comenci el Pokémon Presents que coincideix amb el 25 aniversari de la saga un insider assegura que veurem, a més del rumorejat remake de Pokémon Diamant i Perla de Nintendo DS un joc de món obert ambientat a la regió de Sinnoh, també de la quarta generació. Com sempre us diem, agafeu aquesta informació amb pinces, tot i que és cert que el insider té un historial d’encertar amb les seves filtracions, ia més fins i tot s’han filtrat suposades imatges i un vídeo.

Final Fantasy 7 Remake

Final Fantasy VII Remake serà un dels jocs de PlayStation Plus de març de 2021, tal com apuntava una filtració fa unes hores. La confirmació arriba de part de la PlayStation Store japonesa. La fitxa a la botiga digital de Final Fantasy VII Remake Intergrade, la recentment anunciada versió per PS5, informen des Gematsu.