Legend of Zelda

Oblida tot el que saps sobre els jocs de la sèrie The Legend of Zelda. Explora i descobreix un món ple d’aventures en The Legend of Zelda: Breath of the Wild, una nova saga que trenca els esquemes de l’aclamada sèrie. Viatja a través de prats i boscos, i arriba cims de muntanyes mentre descobreixes com va caure en la ruïna el regne d’Hyrule en aquesta emocionant aventura a l’aire lliure. Ara amb Nintendo Switch, la teva aventura serà més lliure i extensa que mai. Porta la teva consola i viu una gran aventura com Link de la manera que més t’agradi.
Super Smash Bross

Super Smash Bros. Ultimate és la nova entrega per a Nintendo Switch de la popular saga de Nintendo centrada en el gènere de lluita, en la qual personatges com Super Mario, Zelda, Samus de Metroid, Donkey Kong o Pikachu de Pokémon per citar alguns, combaten en els més variats escenaris extrets de el llegat digital de l’empresa japonesa, així com de companyies convidades de la talla de Capcom, Bandai Namco, SEGA o Konami. Amb el planter d’herois, heroïnes i dolents més gran fins a la data, amb noves maneres de joc i una jugabilitat clàssica, Ultimate suposa el punt àlgid d’una llicència emblemàtica de Nintendo.

Pokémon

Pokémon Espasa i Pokémon Escut són els nous videojocs de Pokémon desenvolupats per Game Freak i The Pokémon Company per a Nintendo Switch. El lliurament torna a les seves arrels en l’híbrida de Nintendo, aprofundint en les característiques de el joc de rol i apostant pels combats, l’entrenament i la millora de les famoses criatures de butxaca. En aquesta ocasió ens traslladarà a la regió de Galar, inspirada en el Regne Unit, oferint-nos noves aventures i històries.

Presentació de la Switch