GTAV

Grand Theft Acte V per PS4 és una versió millorada i ampliada de l’GTA V original aparegut en PS3 en 2013. Comptarà amb nous gràfics i nou contingut com armes, vehicles o missions, a més d’una banda sonora ampliada i més jugadors en la manera online. Ens explica l’èpica història de Michael, Franklin i Trevor a la ciutat dels Sants i els seus voltants.

Fortnite

Fortnite Battle Royale és la variant ‘battle royale’ gratuïta multijugador de Fortnite, el videojoc d’Epic Games. Agafant les bases jugables de l’títol d’acció, construcció i supervivència, els pares de Paragon han dissenyat una proposta similar a la de l’totpoderós PUBG però amb les seves pròpies idees, tant en consoles com PlayStation 4 i Xbox One, com en PC.

Minecraft

Minecraft per a PC és un joc independent creat per Markus Persson i l’equip de Mojang que està en constant evolució. Combina món obert i aventures tant en manera per a un sol jugador com en multijugador, obtenint recursos en el món de el joc i construint amb ells cases i altres estructures. Després del seu exitosíssim pas per diferents plataformes, arriba ara a les consoles de Sony.

Multiplataforma